Dekketbord’s Betingelser


Bestilling

Bestilling gjøres online og dere  har hele tiden en handlekurv som viser hva dere har satt opp. Husk å registrere navn, adresse, mailadresse og mobilnummer før du trykker på «sendknappen»  Etter at ordren er sendt, sender vi en ordrebekreftelse pr. e-post så snart den er registrert hos oss.

Er det noe dere lurer på kan dere ta kontakt med Arne Hatløy 90884354 eller Jan Nilsen  98209476og vi gir de råd dere har behov for.
 info@dekketbord.no

Etter mottatt ordre blir det sendt en ordrebekeftelse på mail.

Kunden leier utstyret til en gitt anledning og kan beholde det leide utstyret i 3 -5 dager etter hva som passer i forhold til henting og tilbakelevering.

Leietid utover dette og bruk over flere dager kan avtales på telefon.

Utleiepriser i forbindelse med ekstra travle perioder (ONS) kan justeres opp med inntil 50%.


Hente selv / Transport

Kunden henter selv utstyret fra våre lokaler i Sjøhagen 11.. Alt er pakket i transportvennlig emballasje, og er enkelt å håndtere.

Dersom kunden ikke har anledning til å hente og levere utstyret selv, har vi inngått en et samarbeid med Svipp Transport som henter og leverer.
Svipp Transport leverer og henter med liten varebil etter avtale, mellom kl. 07.30 og 16.30. Pris tur og retur til og med Ganddal er kr. 585,- hver vei inkl mva, hvilket betyr en totalpris på kr. 1170,- inkl. mva.
Skal varer hentes og bringes utover vanlig dagtid, vil overtidsbetaling bli tillagt. Prisene forutsetter rasjonell levering og henting.

Transport med lastebil kan også avtales og da belastes det med timepris for Svipp.


Tilbakelevering

Bestikk, porselen, og serveringsutstyr skylles av og plasseres tilbake i transportemballasjen. Kopper, krus og glass tømmes etter bruk og settes i sine respektive esker og bakker. Duker og servietter må være ristet og alt utstyr ryddet, slik det ble levert. Oppvask besørges av oss og er inkludert i prisen.

Beskadiget eller bortkommet utstyr blir belastet kunden, til kostpris.


Betaling

Faktura blir sendt til kundens e-postadresse eller i posten etter avtale, så snart retur er kontrollert og godkjent. Faktura forfaller til betaling innen 14 dager etter mottatt faktura.